Кіліманджаро – наш: український десантник підкорив найнебезпечнішу вершину світу

Український військовий, ветеран російсько-української війни, письменник, блогер і мандрівник Валерій Ананьєв, який прослужив у ЗСУ п'ять років, з них два - в зоні бойових дій на Донбасі, розповів про свою нову пригоду. Виявилося, що українцю вдалося підкорити вулкан Кіліманджаро.

Валерій Ананьєв, скріншот: Facebook
Валерій Ананьєв, скріншот: Facebook

Читайте Знай в Google News!

Осінній призов у ЗСУ-2020: Міноборони визначилося з датами та кількістю

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Український уряд прийняв розпорядження "Про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу витрат для проведення призову в жовтні — грудні 2020 року". Відомо, що на дані цілі з держбюджету витратять 65,2 млн грн.

Призовники, скріншот: YouTube
Призовники, скріншот: YouTube

Вибори в США: злито "брудну білизну" сім'ї Байденів – $4 млн від України, повії і дружина Лужкова

До виборів президента в Сполучених Штатах Америки залишилося всього шість тижнів. Несподівано, під час передвиборної гонки Дональда Трампа і Джо Байдена спливла "українська карта". Сенат США опублікував розгромний звіт про роботу в Україні сина колишнього віце-президента Джозефа Байдена Гантера.

Джо Байден, фото: gettyimages
Джо Байден, фото: gettyimages

Україна знову може "пірнути" в жорсткий карантин: Ляшко назвав умови для тотального локдауну

В Україні стрімко зростає кількість хворих на коронавірус і жителі країни побоюються повного закриття всіх областей на жорсткий карантин. Саме тому головний санітарний лікар Віктор Ляшко назвав умови повного "локдауну" і пояснив, що потрібно робити, щоб уникнути такого сценарію.

Віктор Ляшко, скріншот: YouTube
Віктор Ляшко, скріншот: YouTube

У Google карти додали шар із зараженими Covid-19, де працюватиме функція

У Google Maps скоро з'явиться інформація про поширення коронавірусу в штатах, округах і деяких містах. Перемикання шару Covid-19 у додатку покаже середню кількість підтверджених випадків за сім днів у кожній області на 100 000 чоловік.

Google, фото Pxhere
Google, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше