авіакатастрофа в Чугуєві, скріншот
авіакатастрофа в Чугуєві, скріншот

У катастрофі військового літака в Чугуєві загинуло 22 людини, рятувальники продовжують пошуки

Увечері в п'ятницю, 25 вересня, в Чугуєві (Харківська область) розбився військовий літак з курсантами на борту. В результаті аварії виникла потужна пожежа. Літак впав на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою, повідомляє поліція Харківської області. Крах зазнав військово-транспортний Ан - 26 при заході на посадку. На Facebook-сторінці офісу президента України повідомили, що літак розбився під час навчального польоту під час заходу на посадку.

Аліменти, фото pxhere
Аліменти, фото pxhere

Відтепер аліменти індексуватимуться щорічно: що треба знати

Відтепер в Україні аліменти по батьківству індексуватимуться по інфляції щорічно. Відповідний закон набирає чинності в п'ятницю 25 вересня — Верховна Рада проголосувала його ще на початку місяця, а тепер його було офіційно оприлюднено у виданні "Голос України". Необхідні поправки було внесено до статті 71 Закону "Про виконавче провадження".

Проведення операції, скріншот: YouTube
Проведення операції, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хірургічні операції в Україні безкоштовно: Супрун пояснила алгоритм дій

Зробити безкоштовно хірургічну операцію в державному медичному закладі цілком можливо. Але для цього потрібно знати про деякі тонкощі. Про них розповіла екс-міністр охорони здоров'я Уляна Супрун на своїй сторінці в Facebook.

Українські пенсіонери, скріншот: YouTube
Українські пенсіонери, скріншот: YouTube

Пенсії зміняться вже в 2021: Лазебна розповіла, чого чекати

Пенсіонери в 2021 році можуть розраховувати на підвищення пенсії, особливо відчують це підвищення ті українці, у яких мінімальні виплати. Про це розповіла Міністр соціальної політики України Марина Лазебна в ефірі Українського радіо.

Вконтакте, фото з відкритих джерел
Вконтакте, фото з відкритих джерел

Українських користувачів "ВКонтакте" візьмут на облік: "матимуть проблеми з поліцією і..."

Держава візьме на облік українців, які користуватимуться російською соціальною мережею "ВКонтакте" і у випадку поширення ними забороненого російського контенту їм доведеться мати справу з Національною поліцією.