Петро Олексійович Порошенко є українським державним і політичним діячем, підприємцем і юристом. У 2003 році він заснував перший в країні новинний "5 канал", а після університету придбав Вінницьку кондитерську фабрику разом з братом і батьком.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні, 26 вересня президент України з 7 червня 2014 по 20 травня 2019 року святкує свій 55 день народження. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Його привітала співачка Оксана Білозір. Вона написала: "З днем Народження, містер. П'ятий президент України..... Петро Порошенко! Нехай ваша мрія збувається-стати депутатом Європарламенту і представляти в ньому, в колі країн Європи, Державу Україна!!". Тим самим, зазначила одне з головних бажань Порошенка.

Згодом з Вінницької кондитерської фабрики виникла корпорація Roshen, що дала йому прізвисько "шоколадний король" через те, що підприємства кондитерської промисловості принесли йому цілий статок. Однак сам п'ятий президент України хворіє на цукровий діабет.
Порошенко зайняв пост президента на позачергових виборах 25 травня 2014 року. Він здобув перемогу за підсумками першого туру виборів, оскільки мав найбільшу підтримку серед усіх потенційних кандидатів. Зараз очолює політичну партію "Європейська солідарність", яка раніше мала назву "Блок Петра Порошенка".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських користувачів ВКонтакте поставлять на облік: "Матимуть проблеми з поліцією і..."

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", відтепер аліменти будуть індексуватися щорічно: що треба знати.

Знай.ua писав, хірургічні операції в Україні Безкоштовно: Супрун пояснила алгоритм дій.