В Інтернеті з'явилося відео самого падіння АН-26 під Чугуєвом і кадри з машини швидкої допомоги, де перебував Віталій Вільховий з 90% опіків тіла, 25 Вересня 2020 року. Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє про те, що станом на 12:15 пошукові роботи на місці аварії літака завершені, в результаті яких були знайдені тіла всіх 25 загиблих при падінні. Президент Володимир Зеленський підписав указ про оголошення 26 Вересня Днем жалоби.

Читайте Знай в Google News!

На відео падіння видно, що літак заходив на посадку і попередньо включив фари. Посадкова смуга знаходилася зліва, тоді як борт різко повернув направо і через кілька секунд зіткнувся з землею. В результаті вижив лише В'ячеслав Золочівський, у якого струс мозку, травма ноги та забої, тоді як Віталій Вільховий загинув у харківській лікарні.

На відео, наданому Telegram-каналом "Чугуївська правда", показані кілька секунд біля машини швидкої допомоги, в якій тоді знаходилися два вижили хлопця, зліва можна побачити Віталія.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Представники Повітряних сил ЗСУ спростовують інформацію про те, що літак повинен був пройти Капітальний ремонт. Дані про неготовність судна до виконання польотів і плани про його ремонт не відповідають дійсності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Відмова двигуна, особи загиблих і останнє повідомлення": з'явилися нові деталі трагедії під Чугуєвом з юними курсантами.

Як повідомляв "Знай.ua", дивом врятований під Чугуєвом боєць загинув, Зеленський терміново примчав до Харкова.

Знай.ua писав, 800 годин, 10 злетів і посадок-стали відомі останні слова пілота АН-26, який розбився в Чугуєві.