У Чугуєві Харківської області був споруджений імпровізований меморіал прямо на місці катастрофи літака АН-26 ЗС України. Відповідні фотографії, де можна побачити, як виглядає зараз місце страшної катастрофи, в якій загинуло 26 осіб, були опубліковані у Telegram-каналі "Політика Країни".

Читайте Знай в Google News!

Державна служба України з надзвичайних ситуацій на офіційному сайті раніше повідомляла, що Віталій Вільховий, якому вдалося вижити в результаті падіння, був відправлений до харківської лікарні з 90% опіків тіла. Однак, станом на 10:50, заявили про його смерть.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про оголошення в Україні Дня жалоби 26 вересня. У документі йдеться про те, що це зроблено з метою вшанування пам'яті загиблих, у зв'язку з трагедією, яка трапилася в результаті аварії військового літака Ан-26 під час планових навчальних польотів. У цей день на всій території України повинен бути приспущений Державний Прапор, згідно з Указом. Це стосується будинків, споруд органів державної влади, місцевого самоврядування, державних організацій, установ і підприємств.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Відмова двигуна, особи загиблих і останнє повідомлення": з'явилися нові деталі трагедії під Чугуєвом з юними курсантами.

Як повідомляв "Знай.ua", дивом врятований під Чугуєвом боєць загинув, Зеленський терміново примчав до Харкова.

Знай.ua писав, 800 годин, 10 злетів і посадок-стали відомі останні слова пілота АН-26, який розбився в Чугуєві.