Один з найбільших державних банків "ПриватБанк" було підловлено у жорстких маніпуляціях із коштами своїх клієнтів. Так, в місті Дніпро українка не змогла дорахуватися своїх кровних на карті, після запиту банкомат не видав готівку, а система зарахувала "зняття". Зараз дівчині нічого не повідомляють, але ж громадянка могла бути далеко не першою в такій ситуації.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки на сайті Minfin в розділі для відгуків.

Коментар клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin
Коментар клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin

"24.09.2020 в м. Дніпро в Новокодацькому районі в банкоматі-терміналі знімала 20000 грн. Після натискання кнопки "видати гроші" банкомат почав рахувати банкноти по звуку і подавати їх у вікно видачі, і протягом наступних 5-7 хвилин світилося те ж вікно смуга завантаження, банкомат не реагував. Після звернення відразу на гарячу лінію ПриватБанку, оператор сказав, що потрібно натиснути, щоб розблокувати банкомат від зависання. З другої спроби вийшло і банкомат віддав карту, але гроші так і не видав!!! А списання по карті пройшло... по поверненню грошей мені повідомили, що потрібно дочекатися інкасації незрозуміло коли. Дані кошти призначалися для погашення кредиту в іншому банку, у зв'язку з цим я повинна оплачувати штрафи в іншому банку... терміни повернення моїх грошей невідомі. Чому так відбувається і хто буде оплачувати штрафи з вашої вини?",- пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що зловмисники, використовуючи хитру схему, перевели в готівку з банківських карт українців понад 1,5 мільйона гривень. Як встановили правоохоронці, шахраї за допомогою скімінгових пристроїв робили дублікати банківських карт, після чого знімали з них гроші. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянин нарвався на самого нахабного шахрая: "сидів удома і спостерігав, як знімаються гроші".

Як повідомляв Знай.uа, довірливий тернополянин заплатив 150 тисяч "за повітря" - замість машини.

Знай.uа писав, у Франківську затримали безбашених жебраків - робили це посеред дороги.