Принц Гаррі і його дружина Меган подали позов проти британської газети Mail on Sunday. Герцог і герцогиня Сассекські вважають, що таблоїд незаконно опублікував лист Меган, адресований батькові. Газета у відповідь заявляє, що буде завзято захищати свої дії.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: іноземне видання Nikvesti.

За словами принца Гаррі, піти на такий крок його дружину змусила "безперервна пропаганда".

"Я втратив матір і тепер бачу, як моя дружина стає жертвою все тих же впливових сил", - сказав Гаррі, маючи на увазі свою матір, покійну принцесу Діану.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Адвокати герцогині стверджують, що статті Mail on Sunday не відповідають дійсності і принижують особисту гідність Меган.

Цього тижня суд у Лондоні заслухав адвокатів, які представляли як герцогиню, так і материнську компанію Mail on Sunday, в рамках останнього в серії попередніх слухань, які тривали з травня.

39-річна жінка подає в суд на таблоїд за публікацію у 2019 році частин листа, який вона надіслала своєму відчуженому батькові Томасу Марклу, в якому стверджується, що це порушення приватного життя та порушення авторських прав. Газета енергійно захищає позов.

Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram
Маркл і Гаррі, фото: Іnstagram

У заяві свідка один із адвокатів Меган запропонував низку прикладів із книги, які, на їх думку, є неправдивими або їх "легко знайти у відкритому доступі", наприклад, напої, які, як кажуть, випили подружжя на першому побаченні та деталі візиту до табору сафарі в Ботсвані.

Станом на ці вихідні, Меган розділяє трохи більше 100 днів перед Лондонським судом для остаточного драматичного вчинку в цій адвокатській сазі. Без сумніву, це буде захоплюючим переглядом. Але тоді, коли Меган зіграє головну роль, чи колись ми діждемось чогось іншого?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найкращі образи Меган Маркл, злизані у принцеси Діани: вибір Гаррі тепер можна зрозуміти.

Як повідомляв Знай.uа, принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи - подарунок до 60-річчя Леді Ді.

Знай.uа писав, а як же Меган Маркл? 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.