У катастрофі військово-транспортного літака АН-26 вижила лише одна людина — курсант В'ячеслав Золочевський. Примітно, що 20-річний чоловік навіть намагався допомогти іншому постраждавшому від вогню — однак врятувати побратима не вдалося.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського в соціальній мережі Facebook.

20-річний В'ячеслав Золочевський народився в сорочці. Сьогодні він фактично святкує другий день народження. Вночі В'...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 26 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"20-річний В'ячеслав Золочевський народився в сорочці. Сьогодні він фактично святкує другий день народження. Вночі В'ячеслав отямився біля уламків літака Ан-26, в якому летіла вся команда, друзі, побратими. Вогонь, знищений літак, темрява й тіла навколо. Один з хлопців поруч горів, і Слава кинувся його гасити. Йому вдалося дати ще один шанс іншому курсанту, який однак, на жаль, помер від опіків сьогодні вранці. Це героїзм посеред поля смерті.

Вірю, що цей другий шанс був подарований тобі недарма, В'ячеславе. Україна пишається тобою! Сил тобі пережити й оговтатися від тієї страшної ночі.

Вічна пам'ять загиблим", — йде мова у дописі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше