Пристрасть до алкоголю — жахлива і згубна звичка. Вона руйнує сім'ї і змушує людей стрімко деградувати, а крім того — завдає здоров'ю непоправної шкоди. Однак, як показують статистичні дані, наші з вами співвітчизники аж ніяк не прихильники "сухого закону" . Згідно з даними Державної служби статистики, всього за півроку українці купили горілки на суму ... (не падайте!) майже вісім мільярдів гривень!

На горілку і лікеро-горілчані вироби в період з січня по серпень 2020 року українці витратили 7,8 мільярдів гривень. Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Так, перша п'ятірка лідерів по споживанню горілки в Україні виглядає наступним чином:

▫️Київ-1,9 млрд гривень

▫️Дніпропетровська область-839 млн гривень

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

▫️Київська область-705 млн гривень

➡️Львівська область-610 млн гривень

➡️Харківська область-566 млн гривень

Моралі не буде. Нехай кожен зробить висновок сам для себе. Дані Держстату-це лише сухі цифри на перший погляд. Однак скільки історій (і далеко не завжди райдужних) стоїть за ними, може сказати тільки той, хто пройшов через це особисто.

Раньше повідомляти, що в Києві за перший тиждень осені народилося 665 немовлят-набагато більше звичайної норми.

Щодо народжень та здоров'я молодих матерів найбільш неблагополучним регіоном України бувши Закарпаття, де 6,6 відсотка дітей народжується недоношеними, а породіллі помирають частіше, ніж де-небудь ще в країні.

Також Знай.uа писав, що українців стає все менше: чому це відбувається.