На Донбасі українські бійці продовжують контролювати ситуацію, проте є інформація, що путінські бойовики порушили режим припинення вогню і спробували обстріляти позиції ЗСУ під Авдіївкою. Серед захисників України за минулу добу втрат немає.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в мережі Facebook на ранок неділі, 27 вересня.

"Так, вогнева активність збройних формувань Російської Федерації зі станкового автоматичного гранатомета, кулемета зафіксовано неподалік населеного пункту Новолуганське, зі стрілецької зброї-біля Верхньоторецького. Водночас поблизу Авдіївки в нічний час доби ворог провокував наших військових одиночними пострілами зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета. Бойових втрат і поранень в результаті ворожих пострілів серед українських захисників немає", - сказано в повідомленні.

Під час пересування в межах взводного опорного пункту в районі пункту Оріхове в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Захисників України оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надана необхідна медична допомога. Крім того, військовослужбовці Збройних Сил та рятувальники ДСНС ліквідували пожежу на ділянці розміром 5 гектарів неподалік населеного пункту Майорськ.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Ранкове зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, син загиблого героя розтопив серця українців зворушливим зверненням.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський на передовій пообідав з військовими розвідниками.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі українські воїни героїчно відбили провокацію путінських орків.