У понеділок, 28 вересня, погода в Україні буде різкою і немилосердною. Тому, хто кудись планує виходити, варто взяти з собою парасольку, адже очікуються дощі.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Народний синоптик повідала, що погодні контрасти в Україні просто зараз: у Києві +23 градуси, у Львові дощові +12 градусів!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вітер розганятиметься до сильного, до штормових значень. Температура на Заході впаде до +14+18 градусів, на Півночі та на Вінничині до +18+22 градусів, на решті території ще буде тепло, +22+28 градусів. У Києві завтра також - дощ та сильний вітер. Протягом дня максимально близько +19, +20 градусів. Неділя натякає на осінь)", - розповіла синоптик і попередила, що найближчі дощі в Україні очікуються в понеділок, 28 вересня.

Погодні контрасти в Україні зараз: у Києві +23 градуси, у Львові дощові +12 градусів! Жовті кульки - грози.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 26 september 2020

Народний прогноз погоди

28 вересня вшановується пам'ять святого Микити, якого називали Микита Гусепроліт: "Гуси летять – зиму на хвості тягнуть". Якщо гусак лапу піднімає – до холоднечі, на одній нозі стоїть – до морозу, полощеться у воді – на тепло, дзьоб під крило ховає – до ранньої зими. Якщо гуси цього дня полетять, то на Покрову буде мороз, а ні – зима прийде пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в дребезги, дахи на асфальті.