В Інтернеті продовжують з'являтися кадри вірмено-азербайджанського конфлікту. За даними Нагірно-Карабаської республіки і Вірменії, армія Азербайджану пішла в наступ, в результаті якого було обстріляно місто Степанокерт і прикордонні села. При цьому, вони мають втрати в розмірі 3 знищених танків, двох вертольотів і трьох безпілотників. Тоді як у Міністерстві оборони Азербайджану цю інформацію спростовують. У країні був обмежений доступ в інтернет.

Читайте Знай в Google News!

На одному з відео, опублікований на Telegram-каналі "Klymenko Time", можна спостерігати результати цього військового конфлікту. Зокрема, постраждав житловий будинок, з якого дивом встигла піти жінка з дитиною.

Глава "Нагірно-Карабахської республіки" оголосив мобілізацію чоловіків старше 18 років і ввів воєнний стан. Захисник прав людини невизнаної республіки заявив про жертви і поранених серед цивільного населення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У світі відреагували на цей конфлікт. Голова Європейської Ради Шарль Мішель, генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич, МЗС Франції, Міністерство закордонних справ Грузії, глава МЗС Німеччини Хайко Маас і глава відомства Сергій Лавров з боку Російської Федерації — заявили про необхідність негайного припинення вогню і відновлення переговорів. Однак представники Туреччини повністю підтримують Азербайджан в цьому конфлікті і заявляють, що Вірменія порушує норми міжнародного права.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Зеленського прокоментував загострення в Нагірному Карабасі: "Глибоко стурбовані"

Як повідомляв "Знай.ua", головне за день неділі 27 вересня: розбиті мрії "героїв неба" з Ан-26, небезпечні заощадження та загострення в Нагірному Карабасі.

Знай.ua писав, Макрон закликав Лукашенко піти з посади президента: "Тримається силою"