Зеленський "налітав" на мільйони — журналісти "розкопали" конкретні цифри

У 2020 році президент Володимир Зеленський та члени його делегації разом узяті “налітали” на 13.98 млн грн. При цьому варто пам'ятати, що весняні місяці Зеленський не мав перельоти за кордон: у всьому світі було проголошено карантин, а влітку мав перельоти в межах України.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Білоруські "кібер-партизани" протестують з дому: зламали канали Лукашенка і показали кадри побиттів

Білоруськими хакерами, які називають себе "Кібер-партизани" були зламані сайти державних телеканалів, де згодом були показані кадри з побиттями мирних громадян силовиками. Зараз трансляції повернулися в звичайний режим, проте записи події досі можна подивитися в Інтернеті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гроші "розчинилися в повітрі", відповідь Банку вражає: "Успішно відправлені"

Українка поскаржилася, що перевела гроші на заблоковану карту своєї подруги скориставшись послугами ПриватБанку і, як вона стверджує, в результаті "втратила гроші". Відповідний відгук вона розмістила на сайті Мінфін.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

МАУ скасовує рейси: через конфлікт між Вірменією та Азербайджаном тепер ніхто нікуди не летить

Через загострення конфлікту між Вірменією та Азербайджаном Центром управління ризиками авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України прийнято рішення про тимчасову відміну рейсів до Єревана.

МАУ, фото Instagram
МАУ, фото Instagram

Вже з 1 жовтня водіям світить за штраф за фари — як уникнути проблем з законом

З 1 жовтня в Україні починає діяти правило, яке зобов'язує водіїв рухатися поза населеними пунктами з включеним ближнім світлом фар або запаленими ходовими вогнями.

Автомобілі, фото pxhere
Автомобілі, фото pxhere

Тарифи на комуналку здорожчають: українцям пояснили, за що заплатимо втридорога

В Україні з 1 жовтня зростуть тарифи на комуналку. Причиною підвищення тарифів є зростання заробітних плат співробітників, а також підвищення вартості витратних матеріалів. Про це повідомляє Міненерго.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube