У вихідні, 26-27 вересня, у багатьох регіонах України відбулося різке погіршення погоди. Понад 100 населених пунктів залишилися без електрики, а вулиці і будинки виявилися підтопленими.

Читайте Знай в Google News!

Практично по всій країні пройшли сильні зливи. Вони посилювалися грозою і вітром до 15-20 м/с.в результаті негоди більше ста населених пунктів залишилися без світла. Через пориви вітру знеструмлені села у Львівській, Вінницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Потоп в Україні, фото: ДСНС
Потоп в Україні, фото: ДСНС

Крім того, як повідомляє ДСНС, в Івано-Франківську внаслідок рясних опадів підтопленими виявилися вулиці, проїжджі частини та десятки приміщень

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Потоп в Україні, фото: ДСНС
Потоп в Україні, фото: ДСНС

Крім того, фото публікували в соціальних мережах українці. Так, у Луцьку негода повалила безліч дерев, у тому числі, на автомобілі. На даний момент не повідомляється про жертви або постраждалих.

Потоп в Україні, фото: ДСНС
Потоп в Україні, фото: ДСНС

Найхолодніше було в Карпатах, де температура повітря опустилася до 0 і йшов дощ з мокрим снігом. Так, видимість впала до 100 метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Тернопільщину обрушилася озвіріла стихія, вулиці затопило, корови стоять у воді.

Як повідомляв Знай. ua, у Франківську злива відправила в нокаут каналізацію Марцінківа.

Також Знай. ua писав, що тернополян атакують небезпечні паразити, лікувати занадто дорого