Українка поскаржилася на популярну торгову мережу супермаркетів АТБ. За її словами, у фірмовій пачці макаронів торгової марки даного супермаркету "Своя Лінія" вона виявила мертву мишу. Про таку неприємну знахідку повідомили в Telegram-каналі чорний список.

Читайте Знай в Google News!

"мертва миша в макаронах - як вам таке? Дівчина поділилася в соцмережі просто чудовою історією-в упаковці макаронів #СвояЛінія їй попалася... дохла миша. Не ручаємося за достовірність інформації, проте покупниця розповіла, що вже звернулася зі скаргою в #АТБ. Відповіді поки немає", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що неприємний інцидент стався з покупкою в одному з супермаркетів АТБ в Кривому Розі.

Дівчина навіть написала про свою знахідку пост в Facebook, де розповіла, що отримала "сюрприз" від макаронів "Своя Лінія" у вигляді "сушеної миші", яка впала в окріп прямо з макаронами, коли жінка відкрила упаковку і почала їх висипати і застерегла криворіжців від таких покупок.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Купівля з АТБ, фото: Соцмережі
Купівля з АТБ, фото: Соцмережі

"це точно не домашня, упаковка була закрита", - відразу уточнила жінка і побажала українцям тільки якісних товарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярний супермаркет зганьбився перед українцями.

Як повідомляв Знай. ua, український супермаркет заливає місто незрозумілою рідиною.

Також Знай. ua писав, що харків'янам впарюють гниль за захмарними цінами.