Вчителі опинилися перед особливою загрозою в умовах пандемії: вони дуже легко можуть підхопити коронавірусну інфекцію COVID-19 від учнів, а багато хто з педагогів належить до групи ризику. Щоб хоч частково компенсувати цю небезпеку, освітянам запропонують програми добровільного медичного страхування, які також передбачають страхування на випадок коронавірусної хвороби.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: лист Міністерства освіти і науки і повідомлення спеціалізованого видання "Освіторія".

Міністерство освіти і науки підписало меморандум про співпрацю зі страховими компаніями, щоб забезпечити для освітян страхування здоров’я, у тому числі від захворювання на COVID-19.

У зв’язку зі зростанням кількості виявлених хворих на коронавірус, МОН підписало меморандум, спрямований на забезпечення учасників освітнього процесу доступними та якісними послугами у сфері добровільного страхування здоров’я.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Джерело: МОН
Джерело: МОН

Страхові компанії зобов’язалися розробити доступні програми добровільного страхування для сфери освіти та за потреби корегувати їх, — запевнили в Міносвіти.

До слова, раніше т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет сказав, що коштів на страхування вчителів не передбачено, але МОН у рамках перерозподілу видатків в розмірі 540 млн грн хоче спрямувати їх на засоби боротьби з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше