Мільйони людей досягають успіху, знаходять кохання, їдуть у омріяні відпустки і все не просто так. Адже коли дотримуватись настанов астрологів, можна значно покращити свої справи. Так, відомий астролог Павло Глоба підказав кожному знаку Зодіаку, на що звернути увагу у жовтні 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Овен

Овнам жовтень слід почати з прибирання. Це позитивно позначиться на енергетиці житла, рідше будуть зриватися важливі справи і з'являтися невпевненість. Це допоможе боротися зі страхами, комплексами і негативними думками.

Взаємодіяти з людьми буде набагато простіше в другій половині місяця, коли зірки і планети займуть більш позитивне становище. Починаючи з 16 числа можна буде присвятити себе пошукам другої половинки, розвагам і активному відпочинку. Овнам слід прагнути до перебування серед людей. В цей час усамітнення точно не піде їм на користь.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Телець

Тельцям у жовтні не можна нікому розповідати свої плани. Іноді так хочеться поділитися амбітними планами і намірами про майбутнє. Астролог настійно не рекомендує цього робити, особливо в першій декаді місяця. Це може зірвати плани, привести Тельців до розчарування.

В останні кілька днів місяця варто побоюватися недбалості на роботі і необережності на дорозі. З 10 по 25 жовтня корисними будуть відрядження і поїздки особистого характеру. Не виключено, що Тельцям доведеться в цьому місяці зустрітися з агресією, імпульсивністю і непоступливістю оточуючих людей.

Близнюки

Близнюкам в жовтні не варто зраджувати свої переконання. Необхідно вірити в успіх і не обертатися назад. Думки про минуле можуть відлякати удачу. Набагато краще буде, якщо Близнюки сфокусуються на поточних справах і завданнях. Зірки обіцяють у жовтні багато цікавих подій. Також вони допоможуть Близнюкам заглянути в майбутнє. Дуже корисними в цьому плані виявляться ворожіння на папері.

У першій половині місяця на роботі і в бізнесі може з'явитися багато нових клопотів. Близнюкам знадобляться посидючість і терпіння. Необхідно пам'ятати, що мета в жовтні виправдовує далеко не будь-які засоби. Не потрібно йти на обман заради власної вигоди і вирішення проблем.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Рак

Раки відносяться до хитрих знаків Зодіаку. У жовтні їм вдасться скористатися цією якістю для досягнення успіху. Головне - не перестаратися з хитрістю щодо колег. Потрібно чітко розуміти, наскільки людина відкрита і довірлива. Якщо це друг або хтось, хто постійно простягає руку допомоги, краще замінити хитрість на більш лояльні методи.

У любовній сфері поталанить самотнім Ракам, які займаються пошуками другої половинки. Зірки допоможуть цим людям зустріти любов і кайфанути від романтики. Також в жовтні необхідно пам'ятати про рідних і близьких, допомагати їм.

Лев

Левам в жовтні зірки подарують особливу харизму і чарівність. Це відмінно позначиться на успіхах у всіх сферах життя. Самотні Леви зможуть без праці завести нові відносини, насолодитися романтикою, знайти споріднену душу. Всім, хто вже у відносинах, зірки допоможуть налагодити зв'язок з близькими.

У фінансовій сфері пощастить тим, хто займає високі посади і має в підпорядкуванні багато людей. Удача чекає на Львів, які працюють у сфері послуг. Що стосується покупок, то і тут чарівність левів прийде їм на допомогу. В середині місяця можуть з'явитися проблеми з настроєм, але слова-паролі допоможуть залишитися Левам на плаву навіть в найскладніший день.

Діва

На початку цього місяця Дівам варто відмовитися від дорогих придбань, тому що велика ймовірність, що гроші будуть витрачені даремно. Щоб цього не сталося, астролог радить скористатися змовою на вдалу покупку.

У любовній сфері жовтень можна назвати часом спокою і розміреності. Не очікується ніяких різких змін, тим більше негативних. Всім, хто вже знаходиться у відносинах, посміхнеться велика удача. Можна займатися спільними справами, відправлятися в поїздки, міняти обстановку, переводити відносини на новий рівень. А ось починати нові відносини буде дуже непросто. Доведеться запастися терпінням.

Терези

Терезам на початку жовтня варто зробити енергетику будинку позитивною. Це допоможе побороти внутрішні протиріччя і вирішити психологічні проблеми. У першій половині жовтня Терезів очікують приємні сюрпризи-надходження коштів, корисні знайомства, вирішення складних проблем.

Кінець жовтня - час звільнення від усього непотрібного. Потрібно викидати мотлох не лише з дому, але і зі своєї душі. Важливо перемогти ревнощі, надмірну гордість, негатив. Можна починати втілення задумів і проєктів.

Скорпіон

Перша декада місяця буде непростою. Скорпіони можуть відчувати млявість і виснаження. Корисним буде спілкування з приємними і добрими людьми.

У другій половині місяця Скорпіонам слід уникати прийняття необдуманих рішень. Це може привести до зриву планів, до появи недовіри з боку оточуючих. Енергетика зірок в останні кілька днів буде чудово підходити для зміни курсу, адаптації до нових умов. Можна буде здійснювати переїзди, міняти роботу.

Стрілець

В жовтні для Стрільців настане любов. Щоб уникнути розчарування в людях, потрібно буде приймати їх такими, якими вони є. У жовтні варто пам'ятати про те, що ідеальних людей не буває. У будь-яких відносинах доведеться йти на компроміси і змінюватися самим, підлаштовуватися під інших людей. Є як мінімум п'ять причин поважати навіть тих людей, які вам не подобаються і з якими буває важко.

У фінансовій сфері Стрільців чекають дуже важливі події, які відкриють їм очі і допоможуть зрозуміти краще все, що відбувається. Це прекрасний час для пошуків нової роботи. Найбільше везтиме представникам креативних професій. Творчі успіхи допоможуть заслужити схвалення оточуючих.

Козеріг

У жовтні корисно буде швидко забувати все погане і не зациклюватися на негативі. Не потрібно жити образами, таїти злобу. Так, є люди, які бісять без причини, але це не означає, що потрібно наповнювати свою душу негативними емоціями. У жовтні потрібно запастися терпінням.

У центрі уваги Козерогів повинна виявитися сфера грошей і роботи. Можна сміливо братися за нові справи і проекти. Відмінно пройдуть справи, на які потрібно багато терпіння і сил. Це не найкращий час для егоїзму, так що, якщо хтось попросить про допомогу, краще не відмовляти цій людині. З 22 жовтня корисно буде займатися духовними пошуками і практиками.

Водолій

Зірки і планети допоможуть Водоліям домогтися поставлених завдань. Для якнайшвидшого досягнення цілей необхідно буде запрограмувати себе на успіх. Можна скористатися п'ятьма способами впливу на підсвідомість. Цілеспрямованих Водоліїв ніщо не зможе зломити.

Особливу увагу варто приділяти своїй зовнішності. Потрібно виглядати максимально представницько і охайно. Варто уникати викликають нарядів, так як вони привернуть непотрібну увагу і стануть причиною агресії з боку оточуючих. У другій половині місяця бажано частіше присвячувати себе сім'ї та дому.

Риби

На початку місяця у багатьох риб може з'явитися відчуття того, що почалася чорна смуга. В такому випадку представникам цього Знака варто скористатися трьома способами вигнання перешкод. Щоб позбутися від проблем, можна взяти невелику перепочинок — наприклад, позапланову відпустку на кілька днів.

У другій половині жовтня Рибам потрібно нарощувати фінансовий потенціал, більше працювати. Зірки дадуть цим людям багато енергії і сил. Вихлюпувати накопичився негатив і агресію допоможуть фізичні вправи. Можна сміливо змінювати спосіб життя, позбавлятися від шкідливих звичок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, астрологи назвали жінок" з перчинкою", гостренькі і бажані за знаком зодіаку, хто вони.

Як повідомляв Знай. ua, успішні Овни, діяльні Скорпіони, гороскоп на жовтень 2020 для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай. ua писав, що найсильнішими відьмами стають ці знаки зодіаку, дізнайся, чи володієш таємними магічними здібностями.