Бути чи не бути: донька Ющенка стривожила роздумами про життя і смерть

Донька колишнього президента Віктора Ющенка задумалась над одвічною темою життя і смерті. Віталіна Ющенко – найстарша донька третього президента України Віктора Ющенка. Любителька модних показів та подружка світських левиць, вона якось несподівано зникла звідусіль - впродовж багатьох років не з’являлася на екранах, не ходила на тусовки.

Віталіна Ющенко, кадр з відео
Віталіна Ющенко, кадр з відео

Досвідчений лікар пригрозила швидким закриттям шкіл і дитсадків: "Я боюся"

Попри те, що всю весну ми сиділи на карантині, на жаль, Covid-19 в Україні продовжує поширюватися. Вірус стає все більш агресивним, кількість хворих і померлих неухильно зростає. Український інфекціоніст Світлана Куніцина розповіла службі ТСН, що діти переносять хворобу в легкій формі і можуть передавати інфекцію далі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Карантин у школах, фото Politeka
Карантин у школах, фото Politeka

ВООЗ оголосила про новий етап у боротьбі з китайським вірусом: всього 140 гривень

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) поділилася позитивними новинами. Так, фахівці організації заявили, що вже створено новий ефективний експрес-тест, який може визначити наявність COVID-19.

Лабораторія, скріншот: YouTube
Лабораторія, скріншот: YouTube

Шкуродер жорстоко розстріляв на вулиці собак: зоозахисники назвали прізвище - балотується на виборах

Кричущий інцидент трапився в Одеській області, в селі Доброолександрівка. Чоловік на вулиці розстріляв з рушниці п'ять собак. Частина з них були домашніми. Свідки події терміново викликали поліцію, але правоохоронці не приїхали.

Шкуродер, фото: youtube
Шкуродер, фото: youtube

Ось і прославилася: у Tik-Tok показали, як "пані-мер" Верещук переслідує молодого хлопця

"Пані-мер" здивувала новим відео у Tik-Tok, де молодий хлопець кидає сміття повз урну, а вона його переслідує в дусі фільмурик" чи "Воно". У підсумку він таки викидає папірець "за адресою".

Ірина Верещук в агітаційному ролику, скрін
Ірина Верещук в агітаційному ролику, скрін

Українка Регіна Тодоренко вирішила повернутися до росіян в "Орел і Решка"

Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала веселе і яскраве відео, яке є анонсом нового сезону тревел-шоу "Орел і Решка".

Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, фото - https://www.instagram.com/reginatodorenko/