Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм передплатникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, на що обов'язково потрібно звернути увагу в середу, 30 вересня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

"Гроші - це карбована свобода. (Федір Достоєвський) 30 вересня: день сприятливий для всіх матеріальних справ: комерції, різних покупок, фінансових угод. Корисно накопичувати нові знання. Перебуваєте в піднесеному настрої, не порушуйте гармонію. Хвороба цього дня має особливість відновлюватися при обставинах, ідентичних її появі. За прикметами в цей день особливо не стежать. Якщо до вас лащаться тварини - знак допомоги і заступництва. Порізатися - знак попередження про помилки. Яскраві сни збуваються протягом тижня. Пити і бачити молоко уві сні - знак удачі і благополуччя. Купатися або бачити водойму - знак пліток і чуток. Побачити гроші - до їх отримання. Корисні: молоко і всі молочні продукти, каші, ватрушки. Не рекомендуються: м'ясо і алкоголь. Сприятлива зелена гамма. Відмовтеся від строкатих забарвлень і шкіряних речей.", - пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Настає другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.

Як повідомляв Знай.uа, жовтень принесе хвилю успіху 5 знакам Зодіаку: хто ці везунчики.

Знай.uа писав, Близнюкам - повна гармонія, Рибам - море несподіванок: гороскоп на тиждень з 28 вересня по 4 жовтня.