Відома співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія любить привертати до себе увагу ефектними фотосесіями. 34-річна зірка досить активно веде свою сторінку в соцмережах і радує підписників свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно артистка похвалилася давньою дружбою з главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком, з яким також познайомила знаменитого дідуся. А тепер Фокіна хвалиться своїми зовнішніми даними – виразними очима, маленьким носом і пухкими губами.

На опублікованому селфі дівчина позує в кімнаті біля вікна в чорному топі і з золотим масивним ланцюжком на шиї. Її макіяж дуже яскравий, погляд спрямований у камеру, рот трохи відкритий.

"Краса врятує світ.... Але, тільки духовна😉 Люблю Вас)) приємного і вологого дня)))" - написала Марія.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, користувачі інтернету вирішили нагадати про кумедне відео з онукою Вітольда Фокіна Марією. У ролику зафіксовано момент, де дівчина не зуміла відповісти на питання зі шкільної програми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Фокіна чесно зізналася, як познайомила дідуся з Андрієм Єрмаком: "Ми дружимо з 18 років".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський у середу, 30 вересня, підписав указ про звільнення Вітольда Фокіна з посади першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі. Напередодні його заява про непричетність РФ до війни в Україні викликала шквал критики.