МОН оприлюднило графік проведення ЗНО для абітурієнтів 2021

Стали відомі терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році. Цьогоріч ЗНО відбувалося в умовах карантину через пандемію коронавірусу. В яких умовах проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання у наступному 2021 році, наразі не відомо. Однак час початку реєстрації та терміни основної сесії ЗНО у МОН вже назвали.

У МОН затвердили календарний план ЗНО 2021, фото: Уніан
У МОН затвердили календарний план ЗНО 2021, фото: Уніан

Український лоукостер на межі банкрутства через пандемію: що тепер буде з перельотами

Українська авіакомпанія SkyUp може збанкрутувати через карантинні обмеження на перельоти по світу і зниженого пасажиропотоку. Український авіаперевізник зазнає збитків на десятки мільйонів доларів і керівництво зазначає, що без держпідтримки можуть виникнути проблеми.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

авіакомпанія SkyUp
авіакомпанія SkyUp

Перша людина, яка одужала від ВІЛ, загинула через рак: лікарі подарували 12 років

Перший у світі пацієнт з ВІЛ, якому вдалося досягти ремісії після пересадки кісткового мозку, Тімоті Рей Браун пішов з життя. Чоловік помер у Каліфорнії від лейкемії. Рецидив раку крові стався через 12 років після лікування.

Тімоті Рей Браун, фото: gettyimages
Тімоті Рей Браун, фото: gettyimages

Скандальна онука Фокіна, яка влаштувала діда в ТКГ, показала губи на половину обличчя

Відома співачка, бізнесвумен і онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна Марія любить привертати до себе увагу ефектними фотосесіями. 34-річна зірка досить активно веде свою сторінку в соцмережах і радує підписників свіжими фотографіями і відео з особистого та творчого життя.

Маша Фокіна, фото з Instagram
Маша Фокіна, фото з Instagram

На радницю Єрмака Страхову накинулися собаки: комунальники почали полювання

Радницю глави Офіса Президента Андрія Єрмака, Вікторію Страхову, нещодавно покусали безпритульні собаки. Це сталося на Трухановому острові. Тепер комунальники відловлюватимуть пухнастих безхатьків, стерилізуватимуть їх та відправлятимуть до притулків.

Андрій Єрмак, скрін з відео
Андрій Єрмак, скрін з відео

Обережно, нова афера: вигадливі шахраї задіяли в схемі Нову пошту

Вигадливості шахраїв немає меж. Ледь не кожного дня українці потрапляють в пастки зловмисників. Про новий вид шахрайства пов’язаний із "Новою поштою" повідомляє у соцмережі користувачка Христина Венгринюк.

Нова Пошта, фото з соцмереж
Нова Пошта, фото з соцмереж