На голову виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіла Саакашвілі скоїли напад у київському ресторані Fabius.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомило джерело в поліції, передає "Страна" в середу, 30 вересня.

"Невідомий чоловік прокрався в зал ресторану, де відпочивав колишній президент Грузії. З заточкою в руках, близько підійшов до Саакашвілі і почав погрожувати. Охорона Саакашвілі та ресторану перехопила зловмисника, викликали поліцію. Але його не затримали. До моменту прибуття правоохоронців він вже зник. Мотивація нападу уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Міхеіл Саакашвілі, скріншот з відео
Міхеіл Саакашвілі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На опублікованому відео видно, як до столу, де обідає політик, неквапливо підходить чоловік і починає щось йому говорити. Його намагається відтіснити від столу один з охоронців Саакашвілі. Потім підходять ще двоє чоловіків і загороджують доступ до Міхеіла, який продовжує сидіти за столиком.

Відвідувач, який намагався підійти до Саакашвілі, відходить убік, з ним спілкується один з охоронців. У цей час троє інших чоловіків блокують доступ до столу.

Потім зловмисник йде. Дорогою назад він наближається до столика Саакашвілі й щось говорить, роблячи жест рукою. Експрезидент Грузії встає і щось йому відповідає. Після чого непроханий гість покидає заклад.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міхеіл Саакашвілі може претендувати на посаду прем'єр-міністра Грузії.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається на батьківщину.

Також портал Знай.uа писав, чи корисний Саакашвілі Україні при зарплаті в 20 тисяч доларів.