Колишній президент України Петро Порошенко під час своєї каденції намагався позиціонувати себе "головним ворогом Росії", і переконати виборців у тому, що він Росію вважав ворогом все життя. Однак архівні інтерв'ю переконують у тому, що проти РФ Порошенко виступав далеко не завжди. Більш того, Петро Олексійович в один час закликав... дружити з Росією Це ніяк не в'яжеться з образом "головного опонента Путіна".

Да, були часи.

Geplaatst door Sergiy Grishyn op Donderdag 1 oktober 2020

Блогер Sergiy Grishyn на своїй сторінці в Facebook опублікував архівну статтю з газети" Новини Нашої України "за 2006 рік, яку випускала політична партія" Наша Україна", членом якої на той момент був Порошенко. У цьому інтерв'ю майбутній президент заявив, що Україні потрібно дружити з Росією.

"Глибоко впевнений, що Україна і Росія є стратегічними партнерами, і приречені дружити. Не просто співпрацювати, а дружити", заявив Порошенко в тому інтерв'ю.
Стаття була присвячена конфлікту між Росією і Україною, який виник в 2006 році навколо будівництва російською стороною дамби в Керченській протоці. Вже тоді Росія намагалася порушити інтереси України. Заяви, які зробив Порошенко в цій ситуації, виглядають, щонайменше, дивно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що прес-секретар Зеленського Мендель терміново звернулася до українців через брехню: "більше шансів не програти".

Як повідомляв портал Знай.иа, ексмер Дебальцеве пересів за кермо таксі Uber, розповідає правду про Донбас.