Фігурант справи про напад на херсонську активістку Катерину Гандзюк Ігор Павловський заявив про причетність до злочину Владислава Мангера та Олексія Левіна як замовника та організатора вбивства.

Читайте Знай в Google News!

Про це Павловський повідомив на засіданні Приморського районного суду Одеси 1 жовтня, виконуючи свою частину угоди зі слідством.

Він розкрив деталі деяких розмов з іншими фігурантами справи, зокрема з Левіним, коли він згадував про роль Мангера в підготовці злочину, обставини, які передували нападу, і про укриття Сергія Торбіна, якого вже засудили за координацію нападу на Гандзюк.

Також він вибачився перед постраждалими і заявив про неодноразові погрози, адресовані йому і його дочці, щоб він змінив свої свідчення 17 грудня минулого року і не свідчив проти організаторів нападу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що наступне засідання у цій справі заплановано на 16 жовтня о 9:30 в Приморському районному суді Одеси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ігор Павловський у суді попросив затвердити його угоду про зізнання провини.

Як повідомляв портал Знай.uа, підозрюваному у справі Гандзюк Мангері обрали запобіжний захід

Також портал Знай.uа писав, що батько вбитої Гандзюк жорстко звернувся до Зеленського.