Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

У тому числі Українка поскаржилася, що не змогла поміняти монети в 25 копійок, які вийшли з обігу в Україні. І консультанти ніяк не допомогли їй у вирішенні даного питання. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

Читайте Знай в Google News!

"01.01.2020 року я звернулася до каси відділення Приватбанку за адресою м. Полтава, вул. Героїв Сталінграда, 30 з метою здати монети номіналом 25 копійок, на що отримала відмову. Касир відмову обґрунтувала тим, що я не є клієнтом банку, коли я навела аргумент, що здати монети можна в будь-який банк без обмежень, мені відповіли: - «ну у нас так». Зате на сайті Національного банку України і слова не сказано про те, що громадянин, який здає монети в банк повинен бути клієнтом цього банку", - пише жінка.

Вона вказує на розпорядження Нацбанку, в якому зазначено, що громадяни можуть без обмежень і безкоштовно обміняти монети номіналом 25 копійок і старі банкноти без обмежень, які були введені в обіг до 2003 року.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"хотілося б отримати пояснення з приводу описаної ситуації. Чи правомірною була відмова касира? А може відділення таким способом хоче збільшити кількість своїх клієнтів? Тоді спосіб обрали такий собі...", - обурюється Українка.

У банку тільки вибачилися перед жінкою і уточнили, що касир повинен провести ідентифікацію, проте отримання карток не є обов'язковим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Як повідомляв Знай. ua, українці зловили ПриватБанк на жорсткому обмані, будьте обережні.

Також Знай. ua писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає.