На місці катастрофи АН-26 під Харковом відслужили панахиду за загиблими. Церемонію провели військові капелани. На місце прибули рідні та друзі загиблих, були льотчики з військової частини та курсанти з університету Повітряних сил.

Читайте Знай в Google News!

Ця катастрофа забрала життя 26 людей, вижив лише один курсант.
Люди поклали квіти до пам'ятного знаку, встановленого на місці катастрофи. Чорні від горя матері загиблих курсантів ледве тримаються на ногах, у них відібрали сенс життя - їхніх дітей... Квітів море, рідні принесли на місце трагедії, аби вшанувати пам’ять загиблих.

Панахида під Харковом, фото - Антон Авіжас
Панахида під Харковом, фото - Антон Авіжас

Варто нагадати, що наразі міністерство оборони очікує висновків слідства для негайної виплати грошової допомоги сім'ям загиблих в авіакатастрофі літака Ан-26.

Зазначається, що МОУ зарезервувало необхідні кошти для здійснення виплат у розмірі 40 мільйонів 989 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Так, розмір допомоги складає 1 576 500 грн. (750-кратний прожитковий мінімум для працездатних осіб, встановлений на 1 січня 2020 року — 2102 грн.). Допомога розподіляється рівними частками на всіх осіб, які мають право.

Панахида під Харковом, фото - Антон Авіжас
Панахида під Харковом, фото - Антон Авіжас

Як відомо, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ДБР приголомшило заявою про катастрофу Ан-26 під Харковом: "З двигуном було все гаразд"

Як повідомляв портал Знай.ua, маленька донька і дружина загиблого штурмана Ан-26 опинилися в біді

Також Знай.ua писав, загиблий в Ан-26 курсант Олександр Бойко з дитинства марив польотами