У мережі з'явилося відео, де видно, що патрульні поліцейські силою дістали хлопця з транспортного засобу і застосували перцевий балончик. Ця ситуація сталася в Києві. Воно опублікувавши у Telegram-каналі "Х**вий Київ".

Читайте Знай в Google News!

За словами автора матеріалу, він зі своєю дівчиною їхав на роботу по проспекту Лобановського з допустимою швидкістю руху і не здійснюючи ніяких порушень правил дорожнього руху. Однак був зупинений екіпажем патрульної поліції.

Він стверджує, що неправомірні дії були застосовані до нього безпідставно. На відеозаписі видно, що парент відмовлявся виходити з машини, тому поліцейські вирішили застосувати по відношенню до нього грубу силу і дістати з автомобіля. Однак, коли він все ж вийшов, один з представників правоохоронних органів застосував перцевий балончик.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Буковині чоловік-нелюд жорстоко знущався над дружиною і дочкою - "Геть з дому, а то вб'ю!". Нецензурно лаявся, погрожував фізичною розправою, виганяв з дому.

Як повідомляв "Знай.ua", "місія Зеленського виконана": експерт здивувала сумним прогнозом для президента. За її словами, зараз необхідно систематизувати розвиток нашої країни.

Знай.ua писав, під Хмельницьким молодий батько повісив однорічного синочка і наклав на себе руки. Ця подія сталася 3 жовтня близько 16.00 в селі Мартинівка в гаражі на території одного з будинків.