Кабінет Міністрів України затвердив графік перенесення робочий днів на офіційні свята в країні, тому з'явився новий календар вихідних днів на 2021 рік. Так, згідно з документом, на Різдво українці дозволять собі додаткові вихідні і зможуть відпочити цілих чотири дні поспіль-7, 8, 9 і 10 січня. 8 січня, яке припадає на п'ятницю, пропонується перенести на 16 січня, суботу. Про це повідомило "РБК-Україна".

Читайте Знай в Google News!

На Новий рік для українців нададуть три вихідні дні поспіль. Можливість відпочити буде першого січня, другого і третього-п'ятниця, субота, неділя. Повернення на роботу має відбутися 4 січня, проте вже 7 числа знову вихідний.

На День Незалежності в 2021 році, як і на Різдво, українці отримають чотири вихідних — 21, 22, 23 і 24 серпня. Понеділок, на який припадає 23 серпня, пропонується перенести на 28 серпня, суботу. Також додаткові вихідні в 2021 році з'являться на День захисника України, який припадає на четвер. Через це п'ятницю, 15 Жовтня, пропонують перенести на 23 жовтня, суботу. І українці зуміють відпочити цілих чотири дні-14, 15, 16 і 17 Жовтня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прогноз погоди на завтра: така розкішна осінь проходить швидко, насолоджуйтеся сповна.

Як повідомляв "Знай.ua", Запорожець знайшов "скарб" посеред вулиці, власник обіцяє поділитися - "Хочеться по-людськи"

Знай.ua писав, осколки минулого: в Україні виявили безцінну реліквію, зараз таких не роблять.