Крим продовжує страждати через скорочення водних ресурсів. Тепер у людей замість прозорої води з крану тече брудна каламутна жижа.

Читайте Знай в Google News!

Численні світлини можна знайти у різних соціальних мережах:"Сімферополь, болото в мережі качають... Вчора якась смердюча рідина з крана текла", - підписав фотографії з раковиною, наповненою брудною водою, одного з блогерів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крим дуже часті зіштовхувався із проблемами пов'язаними з водою, через що режим постачання води у різних містах півострову рідко коли був 24/7. З анексією Криму ситуація не покращала. Коли у 2014 році Україна перекрила водопостачання для сільськогосподарських та промислових цілей у Криму, окупаційна влада пов'язала це з нестачею води у кранах звичайних жителів.

Цього року РФ запустила літаки, які мусили розігнати хмари, щоб спровокувати опади. На жаль, позитивні сподівання не справдилися - політ не дав жодних позитивних результатів. Цілком можливо, що рівень води у Криму продовжуватиме падати, що перетворить півострів на пустелю. Вчені не дають позитивних чи обнадійливих прогнозів - рівень води у Криму продовжуватиме падати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Путіна задумали страшне: Крим зникне в одну мить, окупантам він більше не потрібний

Як повідомляв портал "Знай.иа" Розлючені представники США і Франції дали жорсткий наганяй Путіну: "Покласти край конфлікту!"

Також Знай.иа" писав, що Путіна змусять повернути Крим Україні: у США нарешті "показали зуби", занепокоєнням не обмежилися