Вірменія випустила 4 балістичні ракети ближнього радіусу дії "Точка" по промисловому місту Мінгячевір. Про це у своєму Twitter-акаунті написав помічник Президента Азербайджанської Республіки Хікмет Гаджієв.

Читайте Знай в Google News!

"ніяких серйозних пошкоджень інфраструктурі нанесено не було. Але мирні жителі отримали поранення. Державний і екологічний терор з боку Вірменії триває", - написав Гаджієв, додавши, що в Мінгячевірі також розташоване найбільше водосховище.

Ракета в Азербайджані, фото: Соцмережі
Ракета в Азербайджані, фото: Соцмережі

У мережі також опублікували фотографію снаряда, який випустили з Вірменії по цивільних об'єктах на території Азейбарджана. Фото знято перед енергоблоком ТОВ"Азербайджанська теплова електростанція".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Азербайджані перейменовують село Агдеринського району Мадагіз в Суговушан. Про це президент Ільхам Алієв написав у своєму Twitter.

3 жовтня Алієв оголосив про звільнення азербайджанською армією села Мадагіз. Він також привітав командира 1-го армійського корпусу Хікмета Гасанова з взяттям Мадагіза.

Після цього президент Азербайджану прийняв рішення дати населеному пункту іншу назву.

"З 3 жовтня 2020 року я відновлюю історичну назву села Мадагіз. Відтепер воно знову буде називатися Суговушан", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський висловився щодо військової допомоги України.

Як повідомляв Знай. ua, Азербайджан офіційно повернув частину територій і дав їм свою назву.

Також Знай. ua писав, що Азербайджан взяв частину Нагірного Карабаху, Вірменія відповіла обстрілами з ракет, постраждало мирне населення, кадри з місця.