У Російській Федерації почали будівництво головного храму спортсменів. І це говорить про те, що вони вирішили не обмежуватися однією лише церквою Міністерства оборони з портретом президента Володимира Володимировича Путіна.

Читайте Знай в Google News!

У прес-службі Департаменту містобудівної політики Москви повiдомили, що храм святого благовірного князя Дмитра Донського буде розташовуватися в районі Південне Бутово.

До початку весни 2021 року вже планується завершення будівництва його підземної частини і передбачається, що храм зуміє вміщати в себе до тисячі парафіян. Через це він зможе стати найбільшою православною церквою столиці РФ.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Він буде містити в собі Паломницький центр, музей, а також спортивні зали, балетні класи, басейн і театральну студію. Російські засоби масової інформації задаються питанням про те, чи буде вода в басейні святою.

Ієрей РПЦ Андрій Алексєєв буде настоятелем храму. Його ще називають духівником олімпійської збірної Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Чорнобилі "оселилися" нелегали: "Думали, не помітять". Четверо хлопців 22-річних віку приїхали в зону Відчуження заради екстремального туризму.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті витік Чорної Тиси перетворили на звалище - гори сміття, пляшок і паперу.

Знай.ua писав, На Тернополі хитра ворожка залишила сім'ю в одних трусах: "У вас порча"