Зеленський напророкував близьку зустріч з Путіним через Донбас

Президент України Володимир Зеленський вважає, що санкції проти Російської Федерації є наразі питанням "номер один" для України. Однак, без діалогу та взаємодії з Володимиром Путіним, за словами глави держави, нічого не вдасться. Зокрема, мова йде про повернення полонених та конфлікт на Донбасі.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Смертельна кара за корупцію та "вето" на офшори – нардепам висунули чіткі умови

Накладання шалених штрафів, урізання зарплати чиновникам, проходження "фейс-контролю" на доброчесність – які тільки пропозиції не були оприлюднені на офіційних сайтах Кабміну і Офісу президента. Та, схоже, внаслідок виниклих пост-карантинних труднощів із пошуком роботи і відсутності фінансової допомоги з боку держави, українці дійшли до найкритичніших методів боротьби із корупціонерами, пропонуючи ввести смертну кару.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Українців змусять платити податки за машини і квартири: що потрібно декларувати вже в 2021

У 2021 році українці повинні будуть відзвітувати за додатковий прибуток і заплатити податки за свої будинки і машини.
Розмір податку - до 1,5% мінімалки за кожен квадратний метр понад норму (60 квадратів на квартиру і 120 на будинок). Платити в 2021-му потрібно за 2020-й, тому і розмір мінімальної зарплати враховується за минулий рік.

Податок на автомобілі, скріншот: YouTube
Податок на автомобілі, скріншот: YouTube

Українцям підсунуть додаткову платіжку за комуналку, на що ще доведеться віддавати гроші

В Україні примусово зобов'яжуть працювати на підставі типового договору багатоповерхівки, жителі або керівні компанії яких не уклали договори на обслуговування внутрішньобудинкових мереж.
ОСББ не бажають укладати договори з облгазами на обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, оскільки вважають, що не уповноважені співвласниками на підписання таких договорів. Через це будинки взагалі ніким не обслуговуються, що робить неминучим трагедії у вигляді вибухів газу в будинках. Проте у парламенті знайшли рішення.

Багатоповерхівка, скріншот: YouTube
Багатоповерхівка, скріншот: YouTube

Апокаліпсис в Карпатах - води по пояс і повалені дерева

На Західній Україні пройшли сильні зливи. Після опадів повністю затопило місто Хуст. Населений пункт став схожим на італійське місто Венецію. Вулиці Хуста опинилися повністю у воді, а автомобілі плавали по них немов гондоли по каналах. Про це розповіли в соцмережах місцеві жителі і поскаржились на жахливі погодні умови.

Апокаліпсис в Карпатах, фото facebook
Апокаліпсис в Карпатах, фото facebook