Микола Петришин-досить скандальна постать на українському політичному просторі. Тільки у вересні його призначили на посаду Прокурора Тернопільської області, а через кілька днів він вже позбувся цієї високопоставленої посади.

Звільнення Петришина супроводжував гучний скандал, мова про який піде трохи нижче. Але 6 жовтня стало відомо, що Петришин отримав посаду заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій сфері. Таку інформацію надав "Центр протидії корупції". Дані про нове призначення підтверджені на офіційному сайті.

За даними ЦПК, Петришин був звільнений після банкету, на якому він нібито відзначав своє призначення. Петришин, що випив, змушував підлеглих обіцяти виконувати його будь-які накази. А якщо вони не будуть підкорятися, то пообіцяв їх "Е**ть як тупих свиней".

Наступного дня Микола Петришин заявив, що ніякого банкету не було. Однак 16 вересня в Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії Генпрокуратури, де йому рекомендували подати у відставку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що франківчан роками тероризує нахабний Стрілець

Як повідомляв портал "Знай.uа", народний артист України возив у метро "зброю" у мішках

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті схопили "гастролера" Путіна