Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести і що помітити в день середи, 7 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в мережі Instagram.

Пророцтва Глоби, фото - Today.ua
Пророцтва Глоби, фото - Today.ua

"Коли ваші справи йдуть погано - не ходіть з ними. (Елвіс Преслі) 7 жовтня: день сприятливий для колективних заходів, великих угод, грошових операцій, справ які примножують достаток і багатство, але не варто починати нові справи. Згідно місячним ритмам в цей день показано спостерігати за небом і в жодному разі не можна нічого піднімати з землі. Хвороба, що виникла в цей день, може бути затяжною. Якщо годинник починає відставати - знак втрати майна. Блискавка блиснула одночасно спереду і ззаду вас - знак великого нещастя для вашого роду. А ось знайти блискучий предмет - до удачі і подарунків. Якщо ви в цей день часто бачите дзеркала - до зміни життя. Але якщо на вас падає листя - це знак захисту і отримання грошей. Віщими є сни, які запам'яталися. Але вони мають відношення до вашого оточення, і збуваються лише в тому випадку, якщо ви прокинулися, не додивившись сон. Рекомендується важка, але не м'ясна їжа. Добре їсти рибу або пироги з грибами. Можна приймати міцні спиртні напої. Сприятливі темно-синій і червоно-коричневий кольори. Відмовтеся від строкатого і блакитного забарвлення одягу.",- пише Павло Глоба.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram
Публікація Павла Глоби, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що поради Павла Глоби - одного з найпопулярніших астрологів, будуть особливо важливі у вересні, адже це дуже непростий час. Прийшов другий місяць осені, а з ним і підступна депресія, пов'язана з настанням холодної пори року і всіма змінами, які за цим стоять. Прислухайтеся до порад астролога, вони допоможуть уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку. Не можна допускати появи невпевненості і комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тельці отримають шанс, а леви зіткнуться з тривогою: гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа, життя царя Осіріса та Ісуса Христа: ідеальні збіги в біографії, над яким вчені ламають голову десятки років.

Знай.uа писав, антигороскоп про кожному знаку Зодіаку - зворотна сторона медалі: життєрадісний Гульвіса Скорпіон або пуп землі Овен.