Осінь вже стрімко мчить до свого екватора, а це означає, що холод вже близько і опалювальний сезон також прийде незабаром. У свою чергу новий опалювальний сезон говорить про великі фінансові витрати для українців, які і так знаходяться не в найкращому фінансовому становищі. Однак у Міністерстві розвитку громад і територій заявляють, що підстав для підвищення комунальних тарифів поки немає.

Читайте Знай в Google News!

У відомстві додають, що є підстави для того, щоб змінити ставлення споживачів до енергоефективності своїх будинків. Про це міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов розповів в інтерв'ю українським журналістам.

Комунальні тарифи, скріншот: YouTube
Комунальні тарифи, скріншот: YouTube

"Зараз немає підстав для підвищення комунальних тарифів. Точка. Їх немає", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також він зазначив, що зараз в Мінрегіоні є кілька програм для багатоквартирних будинків, що забезпечують 70% покриття витрат на термомодернізацію.

Варто також нагадати нашим читачам, що в жовтні в Україні традиційно стартує опалювальний сезон. Однак щороку, коли на вулиці холоднішає, починають замислюватися про тепло в трубах. Головна умова включення батарей в будинках - це температура повітря на вулиці не більше + 8 градусів тепла протягом трьох днів. Вже цього місяця в нашій країні стартує опалювальний сезон, але поки температура повітря комфортна і дозволяє українцям "не задубіти", то це ідеально і для гаманців, і для власного затишку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям підсунуть додаткову платіжку за комуналку, на що ще доведеться віддавати гроші.

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль розповів, коли в Україні зникнуть пенсії: "Ми не зможемо".

Знай.uа писав, киян попередили про новий тариф на комуналку, читаємо уважно: "Вже з 1 жовтня".