Моторошна історія зафіксована у Карпінську, Російська Федерація: матір немовляти тримала новонароджену дитину у шафі і морила голодом. Запідозрити щось змогли лише подруги жінки, вони ж і звернулися до правоохоронців. Наразі горе-матір очікує психологічна експертиза.

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент розповідає Комсомольська правда.

Жінка на ім'я Юлія в таємниці від всіх народила малюка в домашніх умовах і наступні пів року ростила його в шафі, в спортивній сумці. В поліції повідомили, що за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 156 Кримінального кодексу РФ - невиконання обов'язків по вихованню неповнолітньої дитини. Малюк був доставлений в місцеву лікарню і готується до відправки в Єкатеринбург. У соцслужб цю історію поки ніяк не коментують.

Як розповідають знайомі матері, про її вагітність не знав майже ніхто. Ні друзі, ні родичі, ні колеги по роботі. Жінка працює економістом на Карпінському електромашинобудівному завод, там її характеризують з позитивного боку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Про третю дитину були в курсі тільки 13-річний син і 3-річна донька. Дівчинка розповідала в дитячому саду, що у них вдома є "жива лялька Поліна". Щось недобре запідозрили знайомі Юлії, до яких вона прийшла в гості. Там дочка також обмовилася, що у них вдома є "лялька Поліна", яка живе в шафі і вони іноді її годують. Світлана почула це і разом з іншими подругами напросилася до Юлії в гості, під приводом просто провести вечір в компанії. Коли хазяйку вдалося відволікти, гостям вдалося знайти немовля у шафі. Той вечір закінчився шоком, сльозами і нерозумінням з боку подруг.

У мережі з'явилося відео з дитиною. На кадрах можна побачити наслідки батьківської жорстокості — маля зморене, бліде й спухше.

Також журналістам Mash вдалося знайти сторінку жінки у соціальних мережах. Судячи з публікацій, горе-матір була затятою шанувальницею фільмів жахів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Вінниччині, на свято дня Незалежності, під час сімейних посиденьок виникла сварка. Чоловік вдарив свою старшу сестру металевим прутом і втік.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківщині затримані чоловік та жінка, які викрали свою подругу по чарці

Також Знай.ua писав про те, що у Львові чоловік загинув від рук власної дружини