Місцеві вибори під час пандемії: українців піддають серйозному ризику, як уберегти себе

Страшна епідеміологічна ситуація в країні може стати фатальною зовсім скоро. Кількість нових заражених буде ставати все більшою і основною причиною стануть місцеві вибори. Фахівці-медики переконані, що українцям варто готуватися до нових антирекордів і забитих лікарень.

карантин в Україні, фото: REUTERS
карантин в Україні, фото: REUTERS

В Україні зміняться ціни на газ: які суми побачимо у платіжках вже взимку

Як наслідок настання пікового періоду споживання блакитного палива, в Україні тариф на газ взимку може зрости з 5,3 до 7 грн за кубометр. Про таке подорожчання заговорили українські аналітики.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Газова конфорка, фото pixabay
Газова конфорка, фото pixabay

Поліція готує масові перевірки документів та особистих речей українців - все що потрібно знати

В рамках превенції, щоб уникнути порушень і провокацій під час масових заходів до Дня захисника України 14 жовтня, поліція буде застосовувати всі заходи. Копи можуть оглядати особисті речі і перевіряти документи українців прямо на вулицях. Про це повідомили в МВС.

копи, скріншот з відео
копи, скріншот з відео

В Україні зі збільшенням мінімалки стане дорожчим життя: як зміниться ціна на продукти і комуналка

Цьогоріч у травні індекс споживчих цін в Україні сягнув багаторічного мінімуму. Але вже у вересні інфляційний тренд суттєво змінився, оскільки ціни стрімко пішли вгору. За оцінками експертів у наступні три місяці інфляція прискориться вдвічі.

Інфляція, фото з вільних джерел
Інфляція, фото з вільних джерел

Фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудочку" шахраїв

В Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.

Нові штрафи за порушення ПДР, фото: consoris-lawyers
Нові штрафи за порушення ПДР, фото: consoris-lawyers