Монарше подружжя роз'їхалися після карантину - королева Єлизавета ІІ повернувся до королівської резиденції Беркшир, але герцог Единбурзький залишився в Норфолку після того, як королівська пара провела більшу частину карантинної ізоляції разом.

Королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп роз'їхалися і тепер будуть жити в різних замках. Про це пише The Mirror.

Королева Єлизавета ІІ та Принц Філіп, фото Getty Images
Королева Єлизавета ІІ та Принц Філіп, фото Getty Images

Зазначається, що весь карантин подружжя провело разом у Віндзорському замку. А літо монарша пара провела в шотландському замку Балморал, періодично приймаючи в ньому членів сім'ї, після чого Єлизавета II і принц Філіпп переїхали звідти в Сандрингемський палац в графстві Норфолк.

Віндзорський замок, фото: РА
Віндзорський замок, фото: РА

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Днями королева повернулася до Віндзорського замку, який, на якийсь час, стане головною локацією королівського двору Великобританії, оскільки саме цей замок вважається найбільш безпечним для Її величності, в порівнянні з Букінгемським палацом - основною резиденцією королеви Великобританії. Крім того, офіційні заходи в палаці з участю Королеви були скасовані.

Принц Філіп, своєю чергою, залишився в Сандрінгемі. Ще у 2017 році герцог Единбурзький склав свої королівські повноваження і вийшов "у відставку" за станом здоров'я.

Сандрингемський палац, фото Getty Images
Сандрингемський палац, фото Getty Images

Більшу частину свого часу герцог проводить в котеджі Wood Farm, розташованому на території Сандрінгемского палацу в Норфолку. З дружиною-монархом, яка продовжує виконувати свої обов'язки королеви Великобританії, в останні роки він бачився досить не часто.