Перемир'я між Вірменією та Азербайджаном зірвалося, так і не розпочавшись... В Карабасі так і тривають запеклі бої. Режим припинення вогню не діє. Сторони звинувачують один одного в порушенні режиму тиші. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Десь ми вже це бачили... Не хотілось би проводити паралелі із українським Донбасом.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, результатом тривалих переговорів щодо врегулювання конфлікту в Нагірному Карабасі між главами МЗС Вірменії Зограбом Мнацаканяном, Джейхуном Байрамовим від Азербайджану і Лавровим з боку Російської Федерації стала домовленість про перемир'я. Вона набирає чинності з 12: 00 10 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Посередником виступив міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров, який і представив відповідні пункти.

За повідомленнями сторін, втрати є з обох сторін, особливо запеклі бої ведуться в районі Нагірного Карабаху (кожна зі сторін вважає його своєю територією), під арт-ударом опинилася столиця Карабаху — Степанакерт. Глава Нагірного Карабаху заявив: "Це війна за життя або смерть, і ми всі будемо боротися. Ми будемо воювати всією нацією і всі разом переможемо".

Азербайджан пояснює операцію провокаціями з боку Вірменії. У свою чергу у Вірменії заявили, що контрнаступ було заздалегідь сплановано ЗС Азербайджану.

Сам конфлікт триває з 27 вересня на лінії зіткнення між двома державами. Число загиблих нараховуються сотнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нагірний Карабах спатиме спокійно: Азербайджан і Вірменія досягли перемир'я.

Як повідомляв Знай.ua, Вірменія пустила снаряди по Азербайджану посеред ночі, один з них дивом не розірвався: моторошні кадри

Знай.ua писав, битва за Нагірний Карабах: Азербайджан офіційно повернув частину територій і дав їм свою назву