А ось і гідне закінчення рятувальної операції на Луганщині. Сотні місцевих жителів прийшли подякувати пожежникам з інших областей, які допомагали гасити ліс в Луганській області і на лінії розмежування з "ЛНР". Незважаючи на постійні диверсії і навмисні підпали, горіння вдалося повністю ліквідувати.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал Perepichka News.

"Місцеві мешканці прийшли з прапорами, квітами та подяками, а дітлахи дарували рятувальникам свої малюнки. Нарешті мітинги, які ми заслужили", - йдеться у повідомленні.

Пожежі на Луганщині, фото: кадр з відео
Пожежі на Луганщині, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як відомо, у Луганській області вдруге за місяць спалахнула лісова пожежа. В регіоні відбувалася масова евакуація, до приборкування вогню залучили пожежників з сусідніх областей.

За останніми даними у результаті цього загинуло дев'ять людей, ще 14 госпіталізовані. Вогонь пошкодив 250 будівель: Воронове – 70, Сиротине – 64, Метьолкіне – 30, Муратове – 26, Капітанове – 20, Осколонівка – 20, Кряківка – 2, Трьохізбенка – 2, передає Радіо Свобода.

Пожежі на Луганщині, фото: facebook.com/pressjfo.news
Пожежі на Луганщині, фото: facebook.com/pressjfo.news

Увечері 30 вересня пожежа почала набирала обертів, тоді працівники ДСНС зафіксували 146 лісових пожеж на Луганщині. Більшу половину з них вже ліквідували. Наразі точну причину виникнення пожеж у ДСНС не повідомляють.

Пожежі на Луганщині

Пожежі на Луганщині: палає КПВВ Станиця Луганська, люди розбирають згарища на подвір'ях

Geplaatst door Радіо Свобода op Donderdag 1 oktober 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Луганщина продовжує палати, люди ридають над згорілими будинками: "Як пережити зиму?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати