Виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет попросив організувати на наступні два тижні віддалене навчання для школярів через зростання захворюваності китайським коронавірусом COVID-19. Звернення опубліковано в офіційному каналі Шкарлета в в Telegram

"Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька – знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей.",- написав Шкарлет.

Він зазначив, що знає і розуміє, що питання організації навчання вирішуються на місцях. Однак, за словами Шкарлета, важливо, щоб у важкій ситуації Центральна і місцева влада об'єднали свої зусилля.

"Дуже прошу прислухатися до рекомендацій державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО", — йдеться у зверненні В.О міністра освіти.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Додатково Шкарлет зазначив, що розуміє всі виклики, перед якими стоять керівники навчальних закладів, вчителі та батьки. Він додав, що зараз найголовніше – не допустити стрімкого поширення коронавірусу і зберегти здоров'я людей.

У повідомленні не уточнюється, чи має він на увазі тільки школи, або також дошкільні установи і вузи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині головлікар прикрасила" собою " будівлю інфекціонки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках.

Також Знай.uа писав, що у Хмельницькій області ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну.