На Сході Росії в Хабаровську вже три місяці йдуть протести за повернення губернатора Фургала. Силовики по-своєму вирішили віддячити жителям за завзятість, і жорстоко розігнали народ. Кілька людей постраждали, деякі потрапили в реанімацію після жорстоких побиттів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє телеграм-канал Perepichka News.

"Один з колишніх силовиків викинув біля будівлі уряду Хабаровського краю свої значок і нагороди. Він вважає, що розгін мітингу — це ганьба, і він більше не може пишатися своєю причетністю до силових структур", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що кілька тисяч людей зібралися на площі в центрі міста і скандують "Фургала додому", "Поверніть нам Фургала", "Свободу" та інші гасла. На відміну від наймасовішої акції, яка відбулася 11 липня, на стихійному мітингу немає промовців і хоча б імпровізованої трибуни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Як відомо, раніше, 9 липня 2020 року Сергія Фургала затримали в Хабаровську і доправили до Москви. Слідство вважає, що політик був організатором убивств двох бізнесменів, а також організатором замаху на вбивство ще одного підприємця, скоєних в Хабаровському краї і Амурській області в 2004-2005 роках. За даними Слідчого комітету РФ, його перевіряють на причетність і до інших тяжких злочинів, скоєних на території Хабаровського і Приморського країв, а також Амурської області.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, гідний фініш рятувальної операції на Луганщині: сотні українців з квітами прийшли подякувати.

    Як повідомляв "Знай.ua", невдала компанія екс-президента Порошенка: вечірка в день жалоби і розбиті об голову яйця.

    Знай.ua писав, "Україна і Росія приречені дружити", - спливло скандальне інтерв'ю Порошенка.