У понеділок, 12 жовтня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. І на півдні та сході країни місцями невеликий дощ, на решті території без опадів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Вночі та вранці у західних областях подекуди туман. Температура вночі 7-13°, на узбережжі морів до 17°; вдень 14-20°, на півдні країни до 23°.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Заморозки в Україні

Перші заморозки в жовтні в Україні запанують в третій декаді місяця. За прогнозами синоптиків, на більшій частині території країни очікується різке похолодання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, вже 20 жовтня заморозки вдарять у західних регіонах країни. В інших областях - ймовірно, 24 жовтня. При цьому температура вище нуля буде зберігатися на півдні країни.

Згідно з прогнозами синоптиків, в останні десять днів жовтня середня температура повітря вдень буде не менше +10 градусів.

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам'ять преподобного Киріака, відлюдника. У народі цей день називався Плакальницею. 12 жовтня можливий перший снігопад. Часто застилали землю сирі тумани. Погода цього дня прогнозувала погоду на 2 березня: якщо день був сонячний, то слід очікувати сонячного початку весни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на неділю, 11 жовтня: час хороший і погуляти, і щось доробити.

Як повідомляв Знай.ua, прогноз погоди на завтра: українцям порадили кайфонути в останній день тижня.

Знай.ua писав, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина і чоловіка: "Я була рабинею, яка висилає гроші"