Міністр охорони здоров'я Максим Степанов назвав регіони з найбільшою завантаженістю лікарень пацієнтами з коронавірусною інфекцією. Так, про це глава МОЗ заявив на брифінгу.

Читайте Знай в Google News!

Степанов зазначив, що зараз в Україні найгірша ситуація із заповненістю лікарняних ліжок спостерігається в Донецькій - 90,8%, Луганській - 85,6%, Одеській - 81,1%, Харківській - 70,4%, областях і в Києві - 66,4%.

Середній показник завантаженості ліжок по Україні становить 58,6%.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того, український уряд готується до того, щоб з наступного тижня, з 12 жовтня, посилити карантин. Аргументують дані плани тим, що в країні різко погіршуються показники по заражень коронавірусною інфекцією covid-19. Відомо, що вже було затверджено кілька заходів.

По-перше, на дистанційне навчання переведуть всі вузи, а школярі підуть на канікули.

По-друге, роботу всіх розважальних закладів і ресторанів обмежать до 22:00.

По-третє, заборонять масові заходи. Крім того, ряд держорганів вже видав внутрішні розпорядження по відомствах на тему "більше трьох не збиратися". Тобто заборонили будь-які збори, святкування Днів народжень тощо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.