Народний депутат від фракції "Слуга народу" Галина Янченко висловилася щодо того, що людям, яким зараз 32 роки, вже не дістанеться пенсії. Детальніше про це депутат розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

Читайте Знай в Google News!

За словами народного депутата, покоління українців, яким зараз близько 30 років, не зможе вижити на ту пенсію, яка платитися нинішнім пенсіонерам.

Пенсіонери, фото: Unian
Пенсіонери, фото: Unian

"Мені 32 роки і, я думаю, що моєму поколінню пенсія, на яку можна вижити, вже не світить. Більше того, я думаю, що пенсія, яку країна виплачує, це кошти, за які складно прожити", - зазначає депутат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За її словами, ситуація поправна, для цього лише необхідно прийняти пенсійну реформу.

"Пенсійна реформа невідворотна, її потрібно прийняти для того, щоб українські пенсіонери могли стати гідними людьми і забезпечувати собі нормальний рівень життя. Як європейські пенсіонери, які на пенсії можуть не виживати, а насолоджуватися прекрасною старістю, подорожувати, купувати нерухомість. Накопичувальна пенсійна реформа важлива, але до неї ми будемо йти поступово", - сказала Янченко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пенсіонери натовпом підуть заражатися COVID-19, влада пожертвує старими заради проведення виборів.

Як повідомляв Знай. ua, "служниця" Зеленського янченко оскандалилася заявою про дітей Донбасу.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.