ПриватБанк - найбільший банк України. У нього великий спектр послуг, він першим запустив інтернет-банкінг, тому багато українців досі вірні цій фінустанові і вибирають його для зберігання своїх коштів. Однак останнім часом "Приват" дуже сильно розчаровує своїх клієнтів.

Почалося все з того, що банк почав без попередження зменшувати кредитний ліміт, легально "забираючи" кошти, на які розраховували українці, через що багато хто залишився без зарплати. Про те, що людям потрібно якось жити, ПриватБанк не турбувався.

ПриватБанк, фото: Знай.иа
ПриватБанк, фото: Знай.иа

І тепер ще один інцидент:на сайті minfin.com.ua розгніваний клієнт банку залишив скаргу, в якій називає Приват "шахраями і злодіями". Карта клієнта виявилася заблокованою без пояснення причин, у відділеннях відмовляються роз'яснювати, що відбувається, скористатися грошима неможливо. І навіть у відповіді на скаргу від ПриватБанку, там же, на сайті, не виявилося ніякої конкретики.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Приват банк заблокував особисті картки без роз'яснень причин!!! ніхто нічого не знає в цьому банку. Користувався картою як зазвичай, поклав грошей і витратив через Інтернет, суми не великі!

Заблокували особисті гроші! а якби вони терміново потрібні?????

Злодії і шахраї" , — написав клієнт.

"Добрий вечір!

На жаль, виконати ваше прохання та зняти обмеження в обслуговуванні немає можливості. Ми звернулись в особистому повідомленні для надання інформації та рекомендацій", — була стандартна відповідь Приватбанку, який в народі вже встигли охрестити "ПлеватьБанком", за відповідне ставлення до своїх клієнтів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ПриватБанк з 1 жовтня змінив тарифи на деякі послуги

Як повідомляв портал Знай.uа, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Також Знай.uа писав, ПриватБанк блокує картки боржників за комуналку