УНН же провів нестандартний експеримент: звернувся до професійного таролога і психолога - Анни Баратинської, щоб дізнатися відповіді на питання, які зараз турбують багатьох: хто з популярних мерів отримає другий тур і з ким змагатиметься у ньому, а хто з глав міст здобуде впевнену перемогу у першому ж турі і які проблеми очікують кожного на шляху до перемоги.

Харків

У Харкові таролог побачила постать сильного міського голови, який, втім, має деякі обмеження, у тому числі - і зі здоров'ям.

"Перша карта, яка нам випадає - це карта деякого обмеження. Все-таки ми бачимо, що діючий наш мер перебуває у деякому обмеженні. Швидше за все це пов'язано з його здоров'ям. За жезловій десятці ми можемо говорити, що це дійсно буде боротьба - ми бачимо сильного суперника Кернеса", - зазначила таролог.

Київ

По Києву розклад таро виявився не менш цікавим: таролог побачила другий тур виборів для Віталія Кличка, у якому він зійдеться із суперницею-Імператрицею - Іриною Верещук.

"На Кличко випадає карта Світу - це досить сильна карта, яка несе якусь перемогу, але давайте не забувати, що у нашій суперниці є карта Імператриця - це жінка-мама, карта родючості, та, яка так просто не віддасть своє місце і буде боротися до останнього", - пояснила таролог.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незважаючи на виграшну позицію Кличка на виборах, як чинного мера, у другому турі його чекає дуже сильна суперниця, яка буде боротися до останнього.

Львів

А ось чинному меру Львова Андрію Садовому таро показали не найприємніші сюрпризи, до яких він, судячи з усього, виявиться зовсім не готовим.

"Йому випаде карта Вежа - це говорить про те, що буде другий тур, і у першому турі Садовий не отримає перемогу. Далі відбувається якась зупинка, що говорить про те, що зупиниться якась боротьба, тобто він навіть розгубиться можливо, він не буде розуміти, куди йому рухатися далі, тому що, швидше за все, він цього не очікує", - розповіла Баратинська.

Але все-таки зібравшись і активізувавши весь свій ресурс, і використовуючи доступні методи, Андрій Садовий переможе, хоч і з мінімальним відривом.

Одеса

Для Геннадія Труханова в Одесі прогнози таро виявилися напрочуд найоптимістичнішими.

"Перша карта, яка випадає йому - це король мечів. Ми можемо вже припустити, що за характеристиками це дуже сильна і вольова людина. Той, який йде по мечах. Вихід із цієї карти йде в якусь карту повішеного у перевернутому положенні. Це говорить про те, що він не звик зупинятися, і не буде зупинятися цього разу. Він у нас дотримується балансу, він навіть не переживає, бо вірить у свій успіх на відміну від його суперника. Суперник випадає на Сімку мечів - це карта головного болю. Це означає, що є нерви, переживання якісь, він про це дуже думає, тому що суперництво з Трухановим досить серйозне", - повідомила Баратинська.

Так само таролог помітила, що супернику Труханова випадає карта "подарунку", яка може означати вигідну пропозицію.

Таролог розповіла, кому з кандидатів у крісло мера в найбільших містах України зірки пророкують перемогу. Подивіться відео)

До місцевих виборів залишилося менше двох тижнів. Експерти, соціологи, політики не втомлюються пророкувати перемогу тих чи інших кандидатів. А ми запитали у таролога - кому перемогу пророкують зірки? Анна Баратинська подивилася кандидатів у мери декількох найбільших міст України. Результат на відео!

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Maandag 12 oktober 2020