"Нова пошта" навмисно змінила графік роботи відділень на 14 жовтня через те, що в цей день в країні діє державний вихідний і українці зуміють відзначити відразу чотири важливих Свята-День захисника України, Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва і річницю створення Української Повстанської Армії.

Читайте Знай в Google News!

Працювати відділення та кур'єрська доставка компанії будуть за графіком суботи, про що повідомили в прес-служби Пошти. Тоді як практично всі відділення "Укрпошти" працювати 14 жовтня не будуть, українці зуміють скористатися лише обмеженою кількістю поштових відділень. По всій країні таких буде всього 66 одиниць.

У Києві їх три - на вулиці Хрещатик, 22 з 10:00 до 18:00, вул.Митрополита Андрея Шептицького, 16/4 за таким же графіком і на проспекті Повітрофлотський, 75, який працюватиме з 9:00 до 19:00.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий українець забрався в сусідній будинок по проводах - повис на висоті, очевидці ахнули. За словами місцевих жителів це відбувається далеко не в перший раз.

Як повідомляв "Знай.ua", важко поранений хмельничанин помер у Київському госпіталі - війна обірвала Молоде життя.

Знай.ua писав, копи влаштували погоню за відпочиваючими на пляжі: розбігалися, як мурахи-хто куди. Цим спекотним днем сотні людей заполонили узбережжя з парасольками, килимками, кавунами і пивом замість захисних масок.