Поки Анатолій Шарій з Іспанії критикує українську владу - в Україні активно йде його політична агітація. Скільки коштують оди Шарію від телеекспертів? Чому звіти партії "чисті", а в офісі не можуть розібратись, де чий кеш? Деталі про чорну касу партії Шарія і їхнього таємного спонсора показав журналіст Денис Бігус. Українцям показали вражаючі результати масштабного розслідування діяльності блогера Анатолія Шарія журналістів bihus.info.

Читайте Знай в Google News!

"Ми отримали доступ до кількох фінансових чатів партії Шарія масштабами на рік, там реальні фінансові звіти, реальні витрати, реальні спонсори, реальні схеми", - розповів Бігус, починаючи сюжет.

За його словами, схеми і прайси хоч і реальні, але не унікальні. Реальні прайси на телеекспертів, які розповідають про крутість Шарія - це одна з головних витрат.

Сам Шарій після публікації матеріалу повідомив у себе в Телеграм, що подає до суду на Bihus.info.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Ми українським судом не обмежимося", - написав він, назвавши розслідування "намальованою нісенітницею".

Анатолій Шарій-блогер, журналіст і підприємець. Просуває проросійську риторику.

У мережі помітили, що під час підготовки до місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, в агітаційних матеріалах його партії помітили зображення України без Криму.

Цікаво. Партія Шарія гадає, що коли вони не позначають Крим на мапі, це нереально приємно для електорату.

Geplaatst door Ілля Колдомасов op Donderdag 8 oktober 2020

"Цікаво. Партія Шарія вважає, що якщо вони не позначають Крим на карті, це нереально приємно для електорату", - написав у Фейсбук журналіст Ілля Колдомасов, прикріпивши до посту відповідне зображення.

Скріншот відеоповідомлення
Скріншот відеоповідомлення

На запитання журналістів про те, як давно група БРСМ фінансує партію Шарія, його представниця Анжела Ларкіна просто відмовчалась.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ″Ми закрили ваше шоу назавжди″: Білецький висміяв автопробіг ″за Толю Шарія″.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шарій позловтішався над смертю глави Нацкорпусу, який приносив йому домовину.

Також, "Знай.uа" писав, що керівник штабу Нацкорпусу заткнув рота Шарію.