Не тільки Бермудський трикутник відомий на весь світ своїми аномальними подіями. У Росії є власний "трикутник", в якому відбуваються дуже дивні справи. Знаходиться він в Пермському краї, поблизу села Молебка. Він так і називається-Молебський трикутник. Його особливість в тому, що тут зустрічають прибульців! Принаймні, про це розповідають місцеві. Місце швидко стало відомим серед туристів, передає StarHit.

Наприклад, одна з туристок, Ольга Грибова розповіла, що вона ... завагітніла від прибульців! При цьому Ользі вже 62 роки! Вона розповіла, що контакт з інопланетянином стався вже в перший приїзд. За словами Ольги, спочатку пролунав комариний писк, який ставав все голосніше і голосніше, а потім вона відчула особливу енергію і розслаблення, як при сексуальному контакті. Цікаво, що аналогічні відчуття відчував і її приятель, який був з нею.

Але найдивніше почалося через кілька тижнів, коли вона звернулася до лікаря. Лікар підтвердив, що Грибова вагітна! Правда, через три місяці вагітність закінчилася. Ольга розповіла, що пологів не було, а інопланетяни просто витягли з неї плід і зникли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Золотий" метеорит збагатить землян на 700 квінтільйонів доларів Дата приземлення

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, до землі наблизився 4-метровий астероїд, людство в небезпеці.

Також Знай.uа писав, виявили справжнє джерело " радіосигналів інопланетян".